Tým Křenek Motorsport vystaví závodní techniku na Racing Expo

Ve dnech 9. až 11. listopadu 2018 se na výstavišti v Letňanech uskuteční další ročník oblíbené výstavy Racing Expo, kde fanoušci motorsportu naleznou průřez technikou různých disciplín pod jednou střechou. Chybět na této akci nebude ani tým Křenek Motorsport.

Jsem rád, že se budeme moct ukázat našim fanouškům. Náš závodní program se až na závod v Brně odehrál v zahraničí a toto je ideální akce, jak se přiblížit domácímu publiku. Velkým tahákem bude jistě vůz Audi RS3 LMS TCR Vaška Nimče, který s ním vybojoval druhé místo v hodnocení ESET TCR a stal se nejlepším juniorem,” pozval fanoušky na Racing Expo majitel týmu Josef Křenek.

Tým Křenek Motorsport bude mít na výstavišti v Letňanech ještě jeden závodní speciál, a to Formuli 4, se kterou absolvoval v loňském roce své okruhové začátky Petr Semerád. Ten se v letošní sezóně začal naplno věnovat rallye a hned v první sezóně se stal šampiónem Rallysprint série.

Výstava Racing Expo bude otevřena v pátek 9. listopadu od 10 do 19 hodin, v sobotu 10. listopadu od 10 do 18 hodin a v neděli 11. listopadu od 10 do 17 hodin. Ceny vstupenek začínají na 150 Kč. Více informací naleznete na www.racingexpo.cz.